На велосипед до кметството, винтидж рокля, биобюфет, веган торта и еколокация…

...
На велосипед до кметството, винтидж рокля, биобюфет, веган торта и еколокация…
Коментари Харесай

C'est la vie: Моята френска градска сватба

На велосипед до кметството, винтидж рокля, биобюфет, веган торта и еколокация… Това е изборът на съвременната младоженка във Франция. Градски девойки сме, които обичат планетата. Обичаме и себе си. 

Времената се менят, а дружно с тях и ние самите. Осъзнати, свободни, уверени и самостоятелни, френските девойки вършат традициите съвременни. 

Предложението

След еуфорията на (не)очакваното предложение близка другарка ни се обади, с цел да ни каже, че тя е предложила на своята половинка. Чудесна вест, която ни накара да се замислим дали това не се случва все по-често. Оказва се, че от ден на ден дами във Франция задават въпроса " Ще се ожениш ли за мен?! " и не разчитат на сантиментални изяви и рухване на колене от страна на своя обичан.

" Знам, че да предложиш брак е малко или доста отказване от романтиката, само че да бъдем почтени – животът е приказка, само че е такава, каквато си я създадем. Когато знаем какво желаеме, за какво да чакаме някой да се “смили ” над нас и да ни предложи брак? Големи девойки сме и се досещаме, че принцът на бял кон е вълшебна фантазия, само че персонално аз избирам да яхвам наедно със половинката си, в сравнение с да очаквам той да ме “спаси ” и да заживеем щастливи ", показа с нас Елен. 

Да, светът се трансформира. И до момента в който някои от нас към момента чакат, други държат крепко юздите на живота и препускат напред. 

     Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР